Preloader
Title Image

Ota yhteyttä

Meidän mielestämme jäätelö on maailman parasta herkkua! Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja tuotteistamme tai toiminnastamme, tai jos haluat antaa meille palautetta tai vaikkapa kertoa oman jäätelötarinasi!

Anna-Riikka Lavia

Omistaja • +358 40 520 0667

Anna-Riikka halusi pistää purkkiin rakkaimmat makumuistonsa. Kiinnostus paikallisiin raaka-aineisiin ja rakkaus pohjoiseen elämäntapaan inspiroi myös jäätelöiden suunnittelussa. Anna-Riikka on elintarvikkeiden valmistaja, jolla on myös maisterin paperit takataskussaan. Hän toimii myös kehittämistehtävissä, konsulttina ja kouluttajana.

Saana Yli-Tepsa

Tuotantopäällikkö

Arctic Ice Cream Factoryn tuotantopäällikkö Saana rakastaa jäätelöntekoa ja hoitaakin asiakkuuksiamme suurella sydämellä. Saana on leipuri-kondiittori ja tehtaamme jäätelömestari, joka inspiroituu uusien raaka-aineiden mauista ja asiakkaiden kohtaamisesta. Haluaisitko sinäkin arktisia ja puhtaita metsänmakuja ravintolasi jälkiruokalistalle?

Arctic Ice Cream Factory

Toimimme aivan pohjoisen napapiirin tuntumassa. Päämajamme sijaitsee Rovaniemellä ja tuotanto Tervolan Louella, Ammattiopisto Lappian Maaseutuyrittäjyyden osaamiskeskuksen yhteydessä.

Tilaukset ja tapahtumat: myynti@arcticicecream.fi

Tiedustelut ja asiakaspalautteet: info@arcticicecream.fi