Jäätelöä ravintolaasi?

Arctic Ice Cream Factory
Kadunnimi 1
00000 Loue

Tilaukset ja tapahtumat:
myynti@arcticicecream.fi

Tiedustelut ja asiakaspalautteet:
info@arcticicecream.fi

Title Image

Pohjoisen parhaat maut

Valmistamme jäätelöt lappilaisesta pastöroidusta tilamaidosta, pohjoisten metsien marjoista ja muista aidoista raaka-aineista ilman mitään turhaa. Tuotanto tapahtuu omassa maitoalan laitoksessamme. Meillä sulatetaan suklaata, raastetaan sitruunaa ja jauhetaan kuusenkerkkää. Sorbettimme ovat vegaanisia ja niissä käytetään reilusti aitoja marjoja ja hedelmiä.

Jäätelövuoat täynnä pohjoista makua

Valmistamme jäätelövuokia ravintoloille ja kahviloille. Jäätelövuokiemme tilavuus on 4,5 litraa ja paino 3 kg. Makumaailmaamme innoittavat pohjoisen luonnon aarteet ja lapsuuden parhaat makumuistot, ja valikoima vaihtelee sesongeittain. Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme mielellämme lisää tuotannossa olevista mauista!

Jäätelöpurkit hyvänmielen herkkuhetkiin

Puolen litran jäätelöpurkkejamme myydään pohjoissuomalaisissa kaupoissa sekä suoramyyntinä pohjoisen REKO-ringeissä ja Tilalta.fi -verkkokaupassa. Tunnistat purkkimme tontuista, lehmistä ja vaaramaisemasta! Purkkimakujen kivijalkoja ovat hillajäätelö, kermatoffeejäätelö, vaniljajäätelö ja piimä-puolukkajäätelö. Sorbettimakujamme ovat muun muassa mansikka-puolukka ja kuusenkerkkä. Kevään 2020 uutuusmakuja ovat valkosuklaa-mustaherukkajäätelö ja mustikka-karpalosorbetti.

Uniikit jäätelöunelmat

Valmistamme ravintoloille myös mittatilausjäätelöitä. Kertokaa meille jäätelöunelmanne ja toteutamme sen teille parhaita raaka-aineita käyttäen oman turvallisen ja laadukkaan tuotantoprosessimme puitteissa. Joustava tuotantomme mahdollistaa uniikkijäätelöiden toteuttamisen viikoittaisessa tuotannossa, tarvittaessa hyvin ripeälläkin aikataululla. Jäätelöunelmien toteutuminen on vain yhden soiton tai sähköpostin päässä!

Kesäkioski ja jäätelöpyörä

Jäätelökioskimme palvelee kesäisin herkkunälkäisiä Pohjanhovin rannassa Rovaniemellä. Upeassa jokimaisemassa, koivujen katveessa voit nautiskella jäätelöidemme lisäksi myös paikallista ja aina tuoretta Kaamos Kahvipaahtimon kahvia. Kesäsäillä myös jäätelöpyörämme liikennöi Rovaniemen keskustassa ja tapahtumissa. Voit tilata jäätelöpyörämme kuskeineen myös omaan tapahtumaasi tai juhlaasi!

Jäätelöä Ravintolaasi?

Toimitamme aidosti pohjoisia jäätelöitämme kylmärahtina kaikkialle Suomeen. Ota yhteyttä: myynti@arcticicecream.fi.