Jäätelöä ravintolaasi?

Arctic Ice Cream Factory
Kadunnimi 1
00000 Loue

Tilaukset ja tapahtumat:
myynti@arcticicecream.fi

Tiedustelut ja asiakaspalautteet:
info@arcticicecream.fi

Title Image

Pohjoisen parhaat maut

Valmistamme jäätelöt lappilaisesta pastöroidusta tilamaidosta, pohjoisten metsien marjoista – aidoista raaka-aineista ilman mitään turhaa. Tuotanto tapahtuu omassa maitoalan laitoksessamme, jossa sulatetaan suklaa, raastetaan sitruunat ja jauhetaan kuusenkerkät. Sorbettimme ovat vegaanisia ja täynnä aitoja makuja.

Jäätelövuoat täynnä pohjoista makua

Valmistamme jäätelövuokia ravintoloille ja kahviloille. Jäätelövuokiemme tilavuus on 4,5 litraa ja paino 3 kg. Makumaailmaamme innoittavat pohjoisen luonnon aarteet ja lapsuuden parhaat makumuistot, ja valikoima vaihtelee sesongeittain. Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme mielellämme lisää tuotannossa olevista mauista!

Jäätelöpurkit hyvänmielen herkkuhetkiin

Puolen litran jäätelöpurkkejamme myydään pohjoissuomalaisissa kaupoissa sekä suoramyyntinä pohjoisen REKO-ringeissä ja Tilalta.fi -verkkokaupassa. Tunnistat purkkimme tontuista, lehmistä ja vaaramaisemasta! Purkkimakujen kivijalkoja ovat hillajäätelö, kermatoffeejäätelö, vaniljajäätelö ja piimä-puolukkajäätelö. Sorbettimakujamme ovat muun muassa mansikka-puolukka ja kuusenkerkkä. Kevään 2020 uutuusmakuja ovat valkosuklaa-mustaherukkajäätelö ja mustikka-karpalosorbetti.

Uniikit jäätelöunelmat

Valmistamme ravintoloille myös mittatilausjäätelöitä. Kertokaa meille jäätelöunelmanne ja toteutamme sen teille parhaita raaka-aineita käyttäen oman turvallisen ja laadukkaan tuotantoprosessimme puitteissa. Joustava tuotantomme mahdollistaa uniikkijäätelöiden toteuttamisen viikoittaisessa tuotannossa, tarvittaessa hyvin ripeälläkin aikataululla. Jäätelöunelmien toteutuminen on vain yhden soiton tai sähköpostin päässä!

Kesäkioski ja jäätelöpyörä

Jäätelökioskimme palvelee kesäisin herkkunälkäisiä Pohjanhovin rannassa Rovaniemellä. Upeassa jokimaisemassa, koivujen katveessa voit nautiskella jäätelöidemme lisäksi myös paikallista ja aina tuoretta Kaamos Kahvipaahtimon kahvia. Kesäsäillä myös jäätelöpyörämme liikennöi Rovaniemen keskustassa ja tapahtumissa. Voit tilata jäätelöpyörämme kuskeineen myös omaan tapahtumaasi tai juhlaasi!

Jäätelöt talvi 2021-2022

Piparkakkujäätelö

Yksi lapsuuden parhaista makumuistoista on syntynyt piparkakkutaikinasta, jota salaa hiivittiin syömään kellarin kylmäkomeroon. Tuon saman maun olemme halunneet tallentaa piparkakkujäätelöömme, jossa käytämme aitoja jouluisia mausteita.

Hillajäätelö

Lappilaisen suon aarteista valmistetulla hillaraidalla sulostutettu kermajäätelö on valikoimamme kestosuosikki. Viime kesänä ostimme hillat tutulta poimijalta, jonka keruualueet sijaitsevat Kittilässä, läheltä Rovaniemen rajaa.

Vaniljajäätelö

Vaniljajäätelössämme käytämme täyteläistä luomubourbonvaniljaa, joka vakuuttaa vaativimmankin herkuttelijan. Vaniljajäätelö on herkullinen kumppani erilaisten leivonnaisten kuten omena- ja mustikkapiirakan rinnalle, ja se kutkuttelee makuhermoja myös sellaisenaan. 

Kermatoffeejäätelö

Rakastettu kermatoffeejäätelömme valmistetaan itse keittämästämme fudgesta. Sen vastustamaton maku on peräisin luomuvoista, sokerista ja kermasta.

Maitosuklaajäätelö

Maitosuklaajäätelössämme käytämme raaka-aineena suomalaisten suosikkisuklaata. Sitä sulatetaan jäätelömassaan levykaupalla oikean maun aikaansaamiseksi.

Kuusenkerkkäjäätelö

Lappilaisilla kuusenkerkillä maustettu jäätelö vie maistelijan retkelle havumetsään. Kuusenkerkkäjäätelöön käytämme pakastettua kuusenkerkkää, joka jauhetaan sileäksi.  Valmiissa jäätelössä se maistuu metsäisenä ja näkyy vihreänä.
 

Tervajäätelö

Tervajäätelö on pehmeän pihkainen ja lempeän makea makuelämys, jonka maussa on aavistus pohjoista havumetsää ja maidon täyteläisyyttä. Käytämme jäätelössä hailuotolaisen Kujalan tilan tervasiirappia.

Vanilja-kahvijäätelö

Vanilja ja kahvi ovat oivalliset kumppanit, varsinkin laadukas lomubourbonvanilja ja Kaamos kahvipaahtimon täyteläinen, keskipaahtoinen kahvi. Kahvista keitämme herkullisen siirapin, joka heittäytyy herkullisesti kermajäätelön syleilyyn.

Omena-kanelijäätelö

Kanelijäätelö muodostaa herkullisen pedin punaposkisista omenista keitetylle hilloraidalle. Omenakanelijäätelö on klassinen yhdistelmä, joka ihastuttaa omana itsenään tai nostaa vohvelit, räiskäleet ja makeat piiraat uusiin ulottuvuuksiin.

Appelsiinijäätelö

Appelsiinijäätelössä maistuvat auringonkeltaiset etelän hedelmät. Appelsiineista käytämme sekä kuoren että mehun saadaksemme jäätelöön oikean raikkaanmakean maun. Ota lusikallinen ja anna auringon helliä!

Kardemummajäätelö

Kardemumajäätelö tuo mieleen pullantuoksuisia hetkiä ja lapsuuden makumuistoja. Kardemummajäätelö on ihana lisä kahvihetkeen tai vaikkapa piparkakkujen kera nautittavaksi.

Valkosuklaa-lakritsijäätelö

Valkosuklaalakritsijäätelön karkkipäiväinen maku syntyy huolella valitusta valkosuklaasta ja itse keitetystä lakritsisiirapista. Siirappiin käytämme huippulaatuista raakalakritsijauhetta, joka ei petä vaativintakaan lakristin ystävää

Vanilja-puolukkajäätelö

Puolukka leikittelee luomubourbonvaniljan kanssa tässä ihanassa punavalkoraidallisessa jäätelössä. Puolukkaraidan marjat on kerätty Tervolan Louelta ja Rovaniemen Marraskoskelta.

Maidottomat ja vegaaniset sorbetit talvi 2021-2022

Kuusenkerkkäsorbetti

Kuusenkerkkäsorbetti on sukellus havumetsään. Tämä hennon vihreä ihanuus toimii vaikkapa raikastajana ruokalajien välillä, jälkiruuan kohottajana tai suoraan purkista lusikoiden silloin, kun haluat uppoutua hetkeksi pohjoiseen vihreään.

MinttusorbettI

Minttusorbetti on makuhermojen makeanraikas räjäytys. Tuore minttu varastaa takuulla shown, oli kyse sitten keveästä jälkiruuasta tai herkullisesta drinkistä.

Kahvisorbetti

Kaamos kahvipaahtimon kahvista valmistettu sorbetti on lempeä mutta voimallinen kahvielämys.

Puolukkasorbetti

Pirteä ja punainen puolukkasorbetti pitää sisällään runsaasti Rovaniemen Marrasjärveltä ja Tervolan Louelta poimittua puolukkaa. Ihanan metsän maku ja puolukan upea väri pääsevät tässä herkussa oikeuksiinsa.

Mansikka-punaherukkasorbetti

Kotimaista mansikkaa ja lappilaista punaherukkaa sisältävä sorbetti on oikea sukellus kesään! Anna suven maun sulaa suuhun ja nauti marjojen rikkaista aromeista.

Hillasorbetti

Pohjoisten soiden kulta on tämän sorbetin kuningatar. Kauniin värinen ja herkullisen makuinen hillasorbetti hemmottelee kieltä ja mieltä.

Mustikka-koivunmahlasorbetti

Tervolan Louelta kerätyt mustikat ja Kittilässä kerätty koivunmahla ovat superpari vailla vertaa. Sorbetin maku on raikas ja lempeä, ja samalla nautit luonnon antimista puhtaimmillaan.

Jäätelöä Ravintolaasi?

Toimitamme aidosti pohjoisia jäätelöitämme kylmärahtina kaikkialle Suomeen. Ota yhteyttä: myynti@arcticicecream.fi.